Værd at vide om Knudsen


At arbejde med plastløsninger til healthcare-sektoren, hvor der stilles ekstrem høje krav til tolerancerne, er en udfordring ud over det sædvanlige. Plast opfører sig aldrig helt ens under bearbejdning, og det kræver derfor stor faglig akkuratesse og mange års erfaring at sprøjtestøbe engangsartikler. Begge dele har vi rigeligt af i Knudsen Plast.

Men én ting er, hvad der kan lade sig gøre. En anden ting er, om det er rentabelt at producere – eller om det med få konstruktionsændringer kan blive det. Kommer du med en opgave til Knudsen Plast, ser vi det altid ud fra en helhedsvurdering. Først og fremmest vurderer vi, om emnet kan produceres i plast inden for de angivne tolerancer. Derefter regner vi på, om det kan reproduceres til en konkurrencedygtig pris. Hvis ikke, kommer vi med konstruktive forslag til ændringer, der kan give en rentabel produktion.

[div class="employee"]Jens Kristian Pedersen

Jens Kristian Pedersen

Managing Director

Tel: +45 53 63 12 26
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

[/div]

40 års erfaring fornægter sig ikke

Igennem 40 år har vi levet af, og levet for, sprøjtestøbte plastløsninger til healthcare-sektoren. Vi er specialiserede i produkt- og produktionsmodning, præcisionssprøjtestøbning og kvalitetsstyring.

Erfaringen betyder, at vi er en af markedets mest kompetente samarbejdspartnere. Vi kender alle muligheder, og har endnu ikke stået over for en udfordring, vi ikke har kunnet løse.

Udover kontraktproduktion, outsourcing og produktmodning, kan vi tilbyde rådgivning, sparring og test i produktudviklingsfasen. Vi påtager os også gerne totalentreprisen på en opgave – fra idéudvikling til færdigt produkt.

Et ord er et ord

Selv om det er avanceret teknologi vi beskæftiger os med, så har vi en meget ligefrem tilgang til vores arbejde og vores kunder. Vores organisation er flad, og der er derfor ikke langt fra ord til handling. Som kunde mærker du det ved, at det er nemt at handle med os, og du kan altid stole på, at et ord er et ord.

Vi tror på, at dialog er det mest effektive middel til at skabe de rigtige løsninger for vores kunder. Og kun via en tæt kundekontakt kan vi skabe det mest rationelle forløb med et minimum af ressourcespild og fordyrende fejl.

[div class="employee"]Per Garbos

Per Garbos

Project manager - Mould Engineer

Tel: +45 40 28 81 17
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

[/div]

At arbejde hos Knudsen Plast

Uden vores dygtige medarbejdere og deres spidskompetencer er det ikke muligt at udvikle og fastholde vores høje standarder. Derfor vil vi gerne tiltrække de dygtigste.

Vi tilbyder dig

Et job i en sund virksomhed hvor kvalitet og leveringspræcision er i højsædet. Her er mulighed for at få et spændende og afvekslende job, hvor der er rig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi inden for sprøjtestøbning, samt mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. Der vil være tilbud om relevant efteruddannelse.

Vi har en god omgangstone, et godt arbejdsmiljø og et hold af engagerede og dygtige medarbejdere.

[button style="color" href="/knudsen-plast/job" target="_self"]Se ledige stillinger her[/button]

Hvordan kan vi samarbejde?

Vi har været specialist i sprøjtestøbte plastkomponenter til healthcaresektoren i 40 år. Erfaringen betyder at vi er en af markedets mest kompetente samarbejdspartnere.

Vi kan levere, eller overtage din nuværende produktion af plastkomponenter til healthcareindustrien. Vi er med dig gennem hele processen – fra vi modtager din færdige prototype, til det endelige produkt kan leveres. Du kan også vælge at lade os overtage logistikken og dermed ansvaret for, at du altid har det rette antal plastkomponenter til rådighed.

Kontakt mig gerne, så vi sammen kan finde den rette løsning for din produktion.

[div class="employee"]Jens Kristian Pedersen

Jens Kristian Pedersen

Managing Director

Tel: +45 53 63 12 26
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

[/div]