Vision, Mission & Værdier


mould inserts

Vision

Det er Knudsen Plasts vision at være den fortrukne samarbejdspartner for fremstilling af sprøjtestøbte medicinsk udstry til Healthcare sektoren.

Mission

Knudsen Plast vil som sprøjtestøbevirksomhed være den proaktive løsningspartner, som tager ansvar for produkt- og produktionsmodning, ramp-up og volumenproduktion af højkvalitetsprodukter indenfor Healthcare sektoren.

Værdier

Værdierne definerer vores kultur på virksomheden:

Vi jagter værdi, Vi samarbejder, Vi bryder vaner, Vi er ordholdende, Vi lærer hver dag.


Vi jagter værdi

Vi stiller spørgsmål og udfordrer konstant måden at gøre tingene på. Vi skal hele tiden gøre ting smartere og bedre. Vi tænker os om inden vi går i gang, så vi gør tingene rigtigt første gang. Sidst men ikke mindst lærer vi af både vores fejl og succeser.

Vi er ordholdende

Vi holder, hvad vi lover. Vi tør sige fra, hvis vi ikke kan løse en opgave og vi stoler på, at andre gør det, de har lovet.

Vi samarbejder

Vi er gode til at lytte og tilbyde vores hjælp. Vi har forståelse for andre og respekterer hinanden. Vi er fleksible, tager ansvar og skaber en god omgangstone.

 

Vi lærer hver dag

Vi opsøger de gode ideer i organisationen. Vi er motiverende og lyttende. Det er forbudt at sige ”det har vi prøvet”. I stedet er vi nysgerrige, åbne og interesserede.  Ikke mindst deler vi viden med hinanden.

Vi bryder vaner

Intet er helligt hos Knudsen Plast. Vi er åbne over for nye arbejdsområder og opgaver. Vi er forandringsparate og kommer altid frem med vores ideer.